Апеляційний розгляд справи Олени Зайцевої і Геннадія Дронова


У Харківському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг на вирок стосовно Олени Зайцевої і Геннадія Дронова.

Скарги були подані на вирок Київського районного суду міста Харкова.

Вироком Київського районного суду 26 лютого 2019 року Геннадія Дронова і Олену Зайцеву визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 286 КК України. Кожному з обвинувачених призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Вироком також визначено відшкодувати всім потерпілим майнову шкоду на загальну суму понад сім мільйонів гривень (обвинувачені відшкодовують солідарно).

Нагадаємо, що кримінальну справу порушено за фактом трагічної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 жовтня 2017 року у місті Харкові на перехресті з вулицею Сумською. Після зіткнення автомобілів «Лексус» та «Фольксваген» загинули шестеро пішоходів, ще п’ятеро були травмовані.

До апеляційного суду кримінальне провадження надійшло у травні 2019 року. Розгляд відбудеться 14 серпня 2019 року об 11:00 годині в приміщенні Харківського апеляційного суду (зал судових засідань №2, 2 поверх).

Номер справи №640/1664/18.

Джерело: Прес-служба суду