Всеукраїнський дебатний турнір «Critical Opinion»


18-19 листопада на базі Хмельницького університету управління та права відбудеться Всеукраїнський дебатний турнір «Critical Opinion».

Грантовий проект «Critical Opinion» реалізується громадською організацією «Молодіжний вибір» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
Основні завдання грантового проекту «Критична думка» полягають у формуванні в молодого покоління українців відчуття відповідальності за розвиток політичного, економічного та соціального майбутнього України та усвідомлення можливості впливу на його формування шляхом відстоювання своєї власної позиції під час дебатних засідань та чемпіонатів.
Фінальний захід грантового проекту «Критична думка» – Всеукраїнський дебатний турнір «Critical Opinion», який відбудеться 18.11.2017 – 19.11.2017 р. на базі Хмельницького університету управління та права та стане наймасштабнішим дебатним турніром на теренах західної України та об’єднає понад 100 дебатерів з усіх регіонів України.
Всеукраїнський дебатний турнір «Critical Opinion» являтиме собою командне змагання у формі моделювання парламентських дебатів, в межах резолюцій визначених суддівською колегією протягом 2 днів. Турнір проводиметься в два етапи.
Перший етап включатиме в себе 5 відбіркових раундів, під час яких всі команди змагатимуться між собою. Другий етап складатиметься з півфінального та фінального раундів. За результатами першого етапу визначяться 8 команд, які проходять у півфінал.
У фіналі братимуть участь лише 4 команди. Переможцем змагань буде та команда, яка набрала найбільшу кількість балів у фінальному етапі. Усі фіналісти заходу візьмуть участь у Чемпіонаті України з дебатів 2018 р. у м. Дніпро.
У турнірі можуть прийняти участь лише 32 команди. Кожна команда складається з 2 дебатерів.
Реєстрація починається сьогодні та триватиме до “05” листопада 23-59 год. за посиланням.
?Оргвнесок – 200 грн. з людини
?Робоча мова турніру – українська