Літній адвокат побився зі своїм колегою через позов з мільйонним гонораром


У США 83-річний адвокат став фігурантом справи про напад на колегу в адвокатській конторі через позов, пов’язаного з гонорарами на суму в 6,5 млн доларів.

Як повідомляє видання Texas Lawyer, потерпіла сторона – адвокат Грег Енос – представляв інтереси клієнтки, яка вирішила подати позов відразу до трьох адвокатів. В минулому ці юристи допомогли її покійній матері відсудити достойну щорічну компенсацію за розлучення. Призначений гонорар склав 45% від суми кожного платежу. Перш ніж літня жінка померла, вона виплатила адвокатам 6,5 млн доларів винагороди. Втім, клієнтка Енос вважає цю суму надмірною і невиправданою.

Енос викликав жінку в свій офіс в передмісті Х’юстона, щоб вона засвідчила під присягою для подальшого судового розгляду. В цей момент туди завітав один з трьох відповідачів – адвокат похилого віку Рональд Кріст. Ветеран вступив в грубу перепалку з господарем офісу і в підсумку дав йому ляпас. Сутичку зафіксувала камера відеоспостереження. Мимовільним свідком «розборки» став син Кріста, що представляє його інтереси в спорі як юрист. Пізніше він розповів, що причиною конфлікту стала зневажлива поведінка по відношенню до його батька.

Літньому адвокатові висунули звинувачення в нападі, яке розцінюється як адміністративне правопорушення. Потерпілий, в свою чергу, повідомив журналістам, що процедура взяття свідчень з його клієнтки під присягою пройде в будівлі місцевого суду, де є охорона.

Джерело: legal.report

Фото: vesti-ukr.com