Держпродспоживслужба: під час січневого локдауну 10% бізнесу в Києві працювало підпільно
Під час локдауну 8–24 січня 10% київського бізнесу працювало підпільно,
Про це заявив очільник столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан.
«Можна пишатися київським бізнесом, який майже на 90% дотримувався всіх правил. На тих 10%, які працювали підпільно, накладали штрафні санкції, пригальмовували їхню діяльність. Ресторан «Велюр» працював на виніс», — каже Рубан.
Він також додав, що активність населення також знижувалася протягом трьох тижнів.
«Результат ми бачимо: сьогодні розвантажені шпиталі з коронавірусу, майже на 30% завантажені по всій державі. Ці заходи повністю прогнозовані, ми очікували такий результат. На жаль, ми очікуємо за тиждень незначне зростання захворюваності», — говорить чиновник.
Джерело: the-village.com.ua
Фото: Pexels