Де можна залишити скаргу на стан доріг


Укравтодор створив інтерактивну карту, через яку з’явиться можливість в режимі реального часу залишати скарги щодо стану доріг.

Про це заявив голова Держагентства автомобільних доріг Олександр Кубраков під час презентації “Інтерактивної мапи Укравтодору”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми зробили інтерактивну мапу, за допомогою якої люди можуть залишати скарги, а підрядники і наші служби будуть отримувати цю інформацію. Чому це важливо? Тому що проконтролювати (реальний стан доріг — авт.) сидячи в Києві, або навіть нашим службам, в яких кілька співробітників відповідають за утримання, маючи на балансі тисячі кілометрів, не реально. А за допомогою людей, які будуть залишати скарги, ми це зробимо”, – розповів Кубраков.

Користувачі зможуть також залишити скаргу щодо поточного стану конкретної ділянки дороги. Для цього на карту можна завантажити фото проблеми та позначити її точну геолокацію. Доступ до карти за посиланням

Окрім цього, на сайті можна знайти інформацію про завершені, поточні та заплановані ремонти на конкретних дорогах, а також, на яких дорогах відбувається найбільша кількість ДТП, пункти обігріву і паркінги для вантажівок.