Мінцифри підготувало гороскоп на 2020 рік


Міністерство цифрової трансформації склало цифровий астрологічний гороскоп на 2020 рік.

І ось, що очікує кожен знак зодіаку:

Овен: зовні ви завжди виглядаєте сталевими, як Nokia 3310. Але всередині часто буваєте вразливими, тож не бійтеся просити підтримки у близьких, коли відчуваєте, що заряд наближається до 0%.

Телець: ви талановиті зіроньки, але припиніть поводити себе як Internet Explorer! Зберіться, повірте в себе – і 2020 буде вашим.

Близнята: ви проведете 2020 рік так, що Netflix викупить у вас права на його екранізацію.

Рак: у Новому році більше приділяйте уваги собі коханим. Беріть приклад з Windows 10 – коли відчуваєте, що вже не можете, кидайте все і перезавантажуйтесь!

Лев: Електронний кабінет забудовника працює спеціально для того, щоб у 2020 ви побудували блискавичну кар‘єру. Або сім‘ю. Або дачу врешті-решт.

Діва: Новий рік ознаменується для вас новим досвідом. Вимкніть свою консервативність, та для початку спробуйте перейти з факсу на месенджер. А там і до застосунку “Дії” у смартфоні недалеко.

Терези: не стримуйте своїх почуттів на новорічній вечірці. До вересня єМалятко точно запрацює у всіх містах.

Скорпіон: ви запальні й авантюрні, і через це можете наламати чимало дрів. Тож пам’ятайте завжди: скріни не горять, Інтернет пам’ятає все!

Стрілець: у Новому році ви знайдете людину, для якої будете такими ж бажаними, як для аналітиків – відкриті державні дані.

Козеріг: якщо після пляшки шампанського зможете з першого разу вимовити слово «digitalization», 2020 рік буде для вас вдалим!

Водолій: сценарій до вашого 2020 року писали сестри Вачовськи. Тому якщо не хочете постраждати від бездушних машин – час освоювати нові цифрові навички.

Риби: у 2020 році ви знайдете по-справжньому “своїх” людей. З такими у вогонь і у воду, і можливо, навіть у власний стартап.

Фото: vesti.ua