Суд у США закрив справу проти Кевіна Спейсі за сексуальні домагання


Актору Кевіну Спейсі не загрожуватиме кримінальне звинувачення у справі про сексуальне насильство, пов’язане з масажистом, який несподівано помер минулого місяця.

Про це пише theБабель з посиланням на Los Angeles Times.

Окружна прокуратура округу Лос-Анджелес у вівторок заявила, що буде відхилена справа, подана проти володаря “Оскара”. Прокурори вказали на смерть обвинувачуваного під час розслідування. Чоловік був анонімним масажистом, який стверджував, що актор змусив його торкатися до геніталій під час лікування в будинку Малібу в Спейсі в жовтні 2016 року.

«Під час розслідування жертва померла. Твердження про сексуальне насильство не можуть бути доведені без участі жертви. Таким чином, справу було закрито», — заявила заступник глави департаменту окружного прокурора з боротьби з сексуальними злочинами Христина Баклі.

Адвокати Спейсі стверджували, що справа була сфабрикована, оскільки сторона обвинувачення не змогла точно описати час і місце подій, а також наполягали на абсурдності претензій масажиста. The Hollywood Reporter раніше повідомив, що масажист, який обвинувачував Спейсі в домаганнях, помер 11 вересня від раку.

Фото: www.cosmo.ru