В Україні запустили подкаст про Legal Tech


Підприємець Валентин Півоваров (з України) та маркетолог Поліна Медведєва (з Естонії) запустили подкаст про технології в юриспруденції – ЛIГАЛТEКШН.

У кожному випуску вони будуть ділитися важливими подіями зі світу юридичних інновацій (legaltech) та підприємництва.

Ведучі будуть запрошувати до розмови юристів, фаундерів стартапів, розробників та маркетологів.

Більш того, вони поспілкуються зі студентами, які вже задумуються: “А чи все так класно в юриспруденції про яку розповідають в універі?”

Все це для того, аби слухачі переконались, що юриспруденція – це не тільки про папірці, черги до суду та складання договорів.

Також ведучі впевнені, що подкаст відповість на багато запитань слухачів і стане свого роду екшн-планом для старту своєї справи або допоможе з автоматизацією юридичного департаменту.

“Популярність подкастів у світі стрімко росте. Наведемо приклад Сполучених Штатів Америки. 73 млн американців щомісячно слухають подкасти, 48 млн – щотижня, а в середньому люди слухають подкасти 7 разів на тиждень. В країнах Східної Європи показники нижче. Але користувачі починають розуміти, що їм зручніше отримувати інформацію в форматі аудіо. Вони можуть слухати подкасти за кермом по дорозі на роботу, під час приготування їжі, занять спортом або навіть перед сном замість музики. В той час, коли людям не вистачає 24 години в добі, це крутий спосіб дізнаватися щось нове та вчитися. Сподіваємося, що завдяки нашому проекту, аудиторія прихильників аудіо подкастів в нашому регіоні значно збільшиться. Враховуючи зростаючий інтерес як до legal tech індустрії, так і до аудіо-форматів подачі інформації, ми сподіваємось, що наш подкаст приведе ще і до зростання успішних legal tech підприємців та появи крутих проектів”, – розповідає команда подкаста.

Інтро подкаста вже можна знайти на всіх платформах:

Apple Podcast – https://apple.co/2lzsYLQ

Soundcloud – http://bit.ly/sndcldlegaltech

Spotify – http://bit.ly/sptfylegaltech

Google Podcast – http://bit.ly/ggllegaltech

Чат в Telegram – https://t.me/legaltaction