Студенти запустили проєкт «Реформа юридичної освіти»


Ліга студентів АПУ сьогодні запустила проєкт – «Реформа юридичної освіти».

Це проєкт, який має за мету змінити систему юридичного навчання, змінити ваше сприйняття навчального процесу та, навіть, майбутнє ваших дітей!

Ліга студентів вважає, що вони, як студенти, найбільш дотичні до реформи юридичної освіти. Що вони, як ніхто інший, відчувають на собі недоліки нашої освіти: велику кількість теорії, яку потрібно засвоїти за короткий проміжок часу; відсутність практичних завдань; необізнаність викладачів щодо розвитку та потреб юридичного ринку вимог до молодого юриста та багато інших проблем. За їхніми словами, саме студенти є ключовими стейкхолдерами освітнього процесу.

“Сам проєкт реформування юридичної освіти народився як продовження нашої типової діяльності. Ми прагнемо зробити ривок у розвитку юридичної освіти у масштабах усієї держави. Для цього ми зібрали команду досвідчених та цілеспрямованих лігівців, заручилися підтримкою всіх членів Асоціації правників України та Ліги студентів АПУ”, – зазначає Ліга студентів.

  • Їхнє прагнення – об’єднати спільними ідеями, принципами роботи та бажаними результатами студентів, роботодавців та викладачів з усієї України;
  • Їхня мета – максимально наблизити реформу юридичної освіти до втілення;
  • Їхня ціль – створити напрацювання, які успішно будуть застосовуватися у всіх юридичних закладах вищої освіти.

Тож, якщо ви хочете, щоб голос студентства був почутий – приєднуйтесь до них!

Як? Підписуйтесь на їхні соціальні мережі та слідкуйте за подальшими новинами.