По фото з Google Maps знайшли останки зниклого чоловіка


За допомогою супутникового фото на Google Maps знайшли останки чоловіка, який 20 років тому зник безвісти.

Вільям Молдт, якому на той момент було 40 років, зник безвісти 7 листопада 1997 року.

В цей день він пішов у нічний клуб в Лантані (штат Флорида, США). Втім, його описували як спокійного чоловіка, не схильного до активного соціального життя.

Близько 21:30 у день зникнення він телефонував своїй дівчині і казав, що скоро буде вдома. Пізніше, близько 23:00, чоловік вийшов з клубу, однак не виглядав п’яним, хоча й випив кілька порцій алкоголю. Після цього його ніхто не бачив.

Згодом правоохоронці почали пошуки чоловіка, але жодних результатів це не принесло.

28 серпня цього року, через 22 роки після зникнення Молдта, в поліцію надійшов виклик про те, що в озері у місті Веллінгтон виявили затонулу автівку.

Коли її дістали, то всередині знайшли людські останки. Після їхнього аналізу стало зрозуміло, що вони належать саме Вільяму Молдту.

Автори проекту Charley Project – бази даних нерозкритих злочинів США – кажуть, що затонулу автівку вдалося знайти завдяки супутниковому знімку сервісу Google Maps.

“Неймовірно, але транспортний засіб було видно на Google Maps ще з 2007 року, але досі ніхто його не помічав”, – йдеться у повідомленні.

Роздивитися автомобіль на Google Maps можна і зараз.

Правоохоронці кажуть, що Вільям Молдт, ймовірно, втратив керування автомобілем і в’їхав прямо в озеро.

Окрім цього, вони додали, що на попередніх етапах розслідування жодних доказів і ознак того, що це могло трапитися, слідство не виявило.

Джерело: bbc.com

Фото: bgr.com