В Україні планується відкриття офісу підрозділу протидії наркозлочинності США


Відбулась зустріч щодо обговорення плану відкриття в Україні офісу підрозділу протидії наркозлочинності США.

На зустрічі першого заступника голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна та керівника офісу Адміністрації по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (DEA) Мінюсту США у Варшаві Джейсона Шумахера сторони обговорили подальшу співпрацю протидії міжнародній наркозлочинності, зокрема відкриття офісу підрозділу протидії наркозлочинності США.

Джейсон Шумахер зазначив, що в офісі DEA на цей час несуть службу 92 офіцери у понад 70 країнах світу і в українських поліцейських з’явиться можливість приєднатися до команди.

У свою чергу перший заступник голови Нацполіції наголосив, що показники роботи співробітників Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції найвищі за останні 25 років.

«За всю новітню історію України – за 25 років – жодного разу не проводилися такі масштабні та результативні спеціальні операції. Жодного разу не вилучались такі партії наркотичних речовин – кокаїну, героїну. Це наша з вами спільна перемога. Тільки у співпраці ми змогли досягти таких результатів», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Відкриття офісу в Україні планується у 2020 році.

Джерело: ukrainepravo.com

Фото: zik.ua