TaxAcademy випустила перший курс слухачів


TaxAcademy випустила перший курс слухачів – 29 студентів успішно пройшли навчання та навчились розмовляти однією мовою з фіскалами.

Протягом двох місяців студенти TaxAcademy ставали спеціалістами у сфері податків, обговорювали з викладачами особливості напрямку. Позаду 8 захоплюючих та корисних модулів, що включають найактуальніші питання податкового законодавства.

Максимум теоретичних та практичних знань, зручний графік навчання, розгляд податкових питань від А до Я, викладачі – віце-президент АПР, судді, доктори, професори, кандидати юридичних наук .Під час занять студенти прослухали лекції про адміністрування податків та зборів; спрощену систему оподаткування, обліку та звітності; непрямі податки (податок на додану вартість та акцизний податок); податок на прибуток підприємств; податок на репатріацію; податок на майно; трансфертне ціноутворення; міжнародне оподаткування; податкове планування; тенденції глобального податкового реформування; проблеми у сфері відповідальності за податкові правопорушення; судовий захист прав платників податку; проблеми судової практики ЄСПЛ.

Наразі стартує наступний набір слухачів до TaxAcademy. Навчання почнеться наприкінці вересня.