Чому адвокатам потрібно частіше приймати душ


Опитування британських адвокатів показало, що вони є найбільш творчими під час прийняття душу.

Комерційні юристи ідентифікували час у душі та поїздки на роботу, як два моменти свого дня, коли вони найбільш творчо думають про роботу, передає британське видання Legal Cgeek.

Приблизно зі 100 опитаних адвокатів 27% визначили щоденні моменти, які вони проводять стоячи під струменями теплої води, як найбільш творчі. Такий самий відсоток припустив, що дорога до роботи та з роботи сприяли їхньому найвищому рівню творчості.

Разом з тим, тільки 10% адвокатів назвали офіс місцем, де вони думають найбільш творчо, тоді як лише 16% дали відповідь «вдома, працюючи віддалено». Решта 20% стверджують, що кафе є місцем, де найімовірніше виникнуть творчі ідеї.

Ви могли б подумати, що взагалі юриспруденція має спільного з творчісю? Так вважає і 29% опитаних. Водночас 67% опитаних юристів вважають себе творчими, а 21% перконані, що закон має «багато місця для творчості». 50% ж заявили, що для творчості в законі існує “певний простір, але не суттєвий”.

От тільки, коли їх попросили створити пронумерований ряд підпунктів, що детально описують, як вони використовують свою творчість, вони з цим завданням не справились.

Фото: Pexels