Корисні додатки/розробки, які полегшать ваше життя


Вашій увазі підбірка корисних продуктів, які must have кожен, хто цінує власний час і тримає руку на пульсі останніх тенденцій у світі.
ADOBE SCAN
Безкоштовний додаток Adobe Scan перетворює твій пристрій в портативний сканер з функцією автоматичного розпізнавання тексту. Будь-які матеріали — квитанції, замітки, документи, зображення, візитні картки, лекційні дошки — можна перетворити в Adobe PDF.


MORNING ROUTINE
Ранкова кава, пробіжка, зарядка, скрол телефону… тепер усі твої ранкові звички можна привести в порядок. Завантажуй безкоштовний додаток і контролюй свій ранок. Задавай час для кожної звичної дії і можливо у тебе знайдеться хвилинка для чогось ще.

CHILL N ‘SOUND
Гуркіт грому, краплі дощу по підвіконню, спів птахів, потріскування поліна в багатті, розмірений шум річки – все це можеш змішувати в будь-яких комбінаціях і поринати у світ звуків коли завгодно.
MUSTSEE
Пізнавати світ по фотографіях пропонує розширення для Chrome. Кожен раз, клікаючи на нього, ти отримуєш нове вражаюче фото куточка світу. Кожне – підписане. Підказка: натисни на місто в лівому нижньому кутку і побачиш точне розташування місця на Google Maps.

BRAIN.FM
Музика для роботи, навчання і розслаблення. Всі мелодії створюються за допомогою алгоритмів штучного інтелекту. Допомагають сфокусуватися на завданнях, розслабитися або швидше зануритися в сон. За словами авторів, для того, щоб досягти ефекту, досить послухати музику на Brain.fm протягом 10-15 хвилин. 7 сесій безкоштовно. Далі доведеться платити (при покупці на рік – $3,99/міс).

AR MEASURE
У тебе було таке, що потрібна лінійка, а її немає під рукою? Так ось, зовсім скоро твоєї лінійкою стане iPhone. Що потрібно зробити?
Зайди на сайт http://armeasure.com
Введи свій e-mail
Дочекайся iOS 11
Oтримай віртуальну лінійку

GOOGLE GLASS
Вони повернулись. Поки не знаємо, як вони зроблять саме твоє життя простішим. ЦА Google Glass – корпоративні клієнти. У компанії заявляють, що ними вже користуються робітники на підприємствах компаній GE, Boeing, DHL, Volkswagen в США. За їх допомогою співробітники можуть звернутися за допомогою і побудувати маршрут.

Джерело: short.media

 Фото: cnet.com