Казка: пригоди Лиса в країні можливостей АПУ


Або діалоги з Лисом та експрес подорож світом можливостей Асоціації.

Лис позіхнув. Він сидів на березі річки, іноді заглядаючи до кодексу, але в ньому не було картинок. «А що це за книжка, якщо в ній немає картинок». Він відкинув його та розтягнувся на теплому пісочку…

Автор: Здається, ти мав щось розповісти?

Лис: Чом би й ні /стискає плечима/

Пролог. Нещодавно у країні АПУ розпочалась казкова кампанія щодо сплати членських внесків. У рукописі ви дізнаєтеся трохи більше. А тим часом, Лис розповість вам трохи більше про його мешканців.

Лис: Я буду вашим провідником, гайда /шурхнув хвостом/

Автор: Лисе, а де білий кролик?

Лис: Замість нього – я.

Автор: Невже ти зжер кролика?

Лис: …. /дістає годинник кролика/ Розпочнемо нашу подорож.

Глава 1. Вгору вздовж нори законів.

Знаєте, один з купоньки моїх девізів: «Найкращий спосіб пояснити – зробити це самостійно». От, як тут. Країна АПУ постійно взаємодіє з владою, кожен її мешканець має можливість щось змінити у цьому світі. Лише за цей рік /чухає голову/ біля 33 успішних кейсів. Особисто я вже маю лицарського ордена найспритнішого законо…

Автор: Нє, не маєш.

Лис: …Ні. нє маєсь. Окей, Лис я не надто активний, 

однак амбітний. Мандруймо далі.

Глава 2. Будь розумним, або помри не будь

Золоте правило лиса: Вчись, зростай, навчай. Майже ніколи ним не користуюсь, але всім рекомендую! В межах цього всесвіту в тебе просто немає можливості лишатися дурним. Тут заходи на будь-який смак, за останній рік їх відбулося більше п’ятиста. Мешканці можуть безкоштовно відвідувати заходи та отримують знижки для участі у грандіозних. 

Глава 3. Хемінгуей правничого світу

Якщо ти дуже сильно чогось захочеш – тут завжди отримаєш. Ось тут – Ернести та Екзюпері правничого світу, можна навіть стати одним з них. 

Глава 4. Тут друзі

Тут – постійні спілкування та співпраця з найкращими лицарями юридичного світу. Мешканці хронічно розширюють власний cash знайомств. Казковий нетворкінг – це важливо, а головне – реально.

Глава 5. Про несерйозність

Країна АПУ – не спільнота зануд, а правники – не втілення гіперсерйозності. «Як сумно жити у світі, де ніхто не грає в ігри», чи не так? Тут безліч можливостей для будь-чого, он – вечірки, а там – спортивні змагання. Хоч би і власний варіант freetime.

Глава 6. Лис надає пораду

Я завжди надаю їх, хоча сам дослухаюся рідко. Однак, якщо ти хочеш бути хитрим та всесильним, як я – не втрачай можливостей. Адже вони, як ті кролики, зараз є – і от, вже ма. Я подбав про те, щоб наш з тобою голос лунав разом: Завітати до країни АПУ.