Де Ніро подав в суд на експомічницю за перегляд серіалу “Друзі” на роботі


Компанія Роберта Де Ніро подала позов на 6 мільйонів доларів проти колишньої співробітниці, звинувативши її в розтраті грошей і перегляді Netflix на робочому місці.

Canal Productions, кредитна компанія De Niro, також звинувачує Чейз Робінсон в тому, що вона взяла непомірну плату за проживання в готелях і ресторанах і використовувала мільйони миль De Niro для своїх особистих польотів.

Згідно з позовом, поданим в суді штату в Нью-Йорку, Робінсон була найнята в якості помічника Де Ніро у 2008 році. Пізніше вона була підвищена до посади «віце-президента з виробництва та фінансів» в компанії, яка видає кредит. Її зарплата становила 300 тис. доларів. Вона покинула компанію в квітні на тлі зростаючих побоювань з приводу передбачуваного «корпоративного саботажу».

Компанія зазначає, що вона рідко приходила в офіс. А коли і приходила, то проводила «астрономічну кількість часу», переглядаючи Netflix в робочий час. За 4 дні в січні вона подивилася 55 епізодів «Друзів». Окрім цього, в один із цих днів вона замовила ланч з Ікри Сан-Франциско і повечеряла в ресторані Паоли, зарядивши обидві страви на картку компанії.

Протягом ще одного чотириденного періоду в березні вона нібито переглядала 20 епізодів «Заарештованого розвитку» і 10 епізодів «Струмка шиття».

«Перегляд шоу на Netflix жодним чином не був частиною і не був пов’язаний з робочими обов’язками Робінсон і, за інформацією, був зроблений для розваги і її особистого задоволення в час, коли їй платили за роботу», – йдеться у позові.

Також стверджується, що Робінсон заробила 12 696,65 дол. США на несанкціонованих платежах в Paola за дворічний період, на додаток до 8 923,20 дол. США в Dean і Deluca та 32 тис. дол США на Uber.

У своєму електронному листі про відставку в квітні Робінсон нібито відмахнулася від побоювань з приводу її витрат та інших питань як «смішних». Пізніше вона підготувала для себе рекомендаційний лист, який Де Ніро відмовився підписати.

Джерело: variety.com

Фото: russian.rt.com