10 раз судима жінка знову попалася на крадіжці


Киянка, судима 10 разів за вчинення крадіжок та грабежів знову скоїла злочин. На цей раз суд призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців.

23 червня 2017 року Деснянський районний суд м. Києва визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15; ч. 2 ст. 185 КК України (замах на крадіжку, вчинений повторно).

Так, згідно з вироком суду, 3 лютого 2017 року звинувачена, перебуваючи в ТЦ «METRO» по вул. Сабурова в м.Києві, намагалася викрасти: 8 шоколадок «Roshen Eleganse», 2 набору драже «M & MS Friends». Загальна сума збитку становить 297 гривень.

Таким чином, жінка намагалася пронести товар через касу не сплативши його вартість, однак, була затримана охоронцями магазину.

Крім того, 15 лютого 2017 року жінка, перебуваючи в торговому залі магазину «Новус» по вул. Хоткевича в м.Києві, намагалася викрасти: пакет подарунковий, в який поклала ножиці, лінійку, олівці кольорові, набори для шиття, свічку з ароматом і інші речі на загальну суму 597 гривень.

Однак, перед виходом з магазину обвинувачена знову була затримана.

Також, 29 березня 2017 року жінка, перебуваючи в торговому залі магазину «Сільпо» по пр. Маяковського в м Києві намагалася викрасти: шампунь «Heаd & Shoulders», шкарпетки «Elizabeth Microfibranero», 4 шоколадки «Milka», морозиво та інше майно на загальну суму 240 гривень.

Відзначимо, що жінку знову затримали охоронці магазину.

Звернемо увагу, починаючи з 2011 року обвинувачена була 10 разів судимою за вчинення крадіжок та грабежів.

Таким чином, суд, розглянувши матеріали справи та взявши до уваги попередню судимість жінки, призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців.

Джерело: Я і закон