Колишнього начальника ДПІ у Печерському районі взято під варту


В залі Апеляційного суду міста Києва взято під варту колишнього начальника ДПІ у Печерському районі міста Києва ГУ Міністерства доходів і зборів України у місті Києві Драгуна А.О.

Про це повідомляє Прес-служба Апеляційного суду міста Києва

22 червня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу прокурора та апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах підозрюваного Драгуна А.О., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 травня 2017 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу слідчого управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Драгуна А.О. та застосовано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 4 001 536 гривень у національній грошовій одиниці строком до 21 липня 2017 року включно з покладенням на підозрюваного обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України, щодо підозрюваного Драгуна А.О.
За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила:
апеляційну скаргу прокурора – задовольнити частково;
апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах підозрюваного Драгуна А.О – задовольнити частково;
ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 25 травня 2017 року – скасувати;
постановити нову ухвалу, якою клопотання слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу слідчого управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Драгуна А.О. – задовольнити;
застосувати відносно підозрюваного Драгуна А.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 21 липня 2017 року включно та визначити альтернативний запобіжний захід – заставу у розмірі 5 000 000 грн у національній грошовій одиниці.
Нагадаємо, Драгун А.О. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 («Створення злочинної організації»), ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем») Кримінального кодексу України.