У США померла кішка Ліл Баб, яка допомогла зібрати 700 тис доларів на потреби тварин


У США померла кішка Ліл Баб, що здобула популярність в 2011 році, за допомогою якої вона допомогла зібрати на потреби тварин більше 700 тис доларів.

Про це в соцмережах повідомив її господар Майк Брідавскі. У пості він подякував тварині і попросив частіше відвідувати шанувальників у снах.

Ліл Баб народилася з генетичними мутаціями – у неї не було зубів, через що її язичок вічно звисав з рота так, ніби вона дражнилася. До того ж, через хворобу Ліл Баб виглядала як кошеня, хоча в червні 2019 го вона відсвяткувала свій восьмий день народження.

Незвичайна зовнішність з самого народження Ліл Баб привертала увагу користувачів соцмереж. Перший популярний пост з її фотографіями з’явився, коли кішці було всього два місяці. До грудня 2019-го у неї вже було майже два з половиною мільйони передплатників в інстаграмі.

Ліл Баб зібрала понад 700 тисяч доларів на допомогу тваринам. Також кішка стала обличчям компанії по вивченню генетичних мутацій.

Про життя Ліл Баб також зняли документальний фільм «Ліл Баб і друзі», а її господар випустив концептуальний музичний альбом від імені свого вихованця.

Фото: funkot.ru