На Черкащині пес з’їв 30 папок бухгалтерських документів


У Катеринопільському комунальному господарстві собака знищив 30 папок бухгалтерських документів. Це сталося, коли керівництво селища захотіло здійснити аудит усіх документів підприємства.

“Минулого року комунальне підприємство заявило, що має збитки від своєї господарської діяльності”, – розповідає селищний голова Катеринополя Іван Гегедош. – Ми запропонували провести перевірку документів, щоби виявити, де комунальники втрачають свої гроші.

“Ця пропозиція не дуже сподобалася тодішньому керівникові Петру Підгірному. Дуже швидко, десь буквально за тиждень після оголошеної збитковості підприємства, керівник заявив, що ніяких збитків його підприємство не має, а навпаки – показало прибутки в результаті своєї господарської діяльності. Тому ніякої перевірки він не потребує. Це ще більше нас насторожило, й селищна рада почала наполегливо наполягати на аудиті”.

Місяць тривав перманентний конфлікт, а пізніше керівник подав заяву на звільнення. Відбулось призначення нове керівництво підприємства. Але документів за господарську діяльність у попередні роки так і не побачили. Натомість був присланий протокол експертної комісії, яка засвідчила, що папери підприємства знищив зачинений на вихідні в приміщенні складу собака. Потім, наївшись документів, він розбив вікно й вистрибнув геть. Судячи з усього, собака був дуже наполегливий, просто монстр якийсь, бо погриз усі 30 папок.

Згодом економіст підприємства й за сумісництвом колишня дружина керівника запропонувала документи знищити. Це й було зроблено

Петро Підгірний після скандалу вийшов на пенсію. На підприємство призначили нового керівника.

Джерело: Вечірні Черкаси

Фото: bolshoyvopros.ru