БлоХ АдвоКотика: як я взяв відпустку, щоб попрацювати



На минулому тижні я геть замотався, по самісіньке німогу. Тому вирішив взяти відпустку… щоб спокійно попрацювати. Ну а як — у юристів по другому не буває.

Куча справ, клієнтів, паперів… зарився у них з головою, що світу білого не бачив. Думаю, так далі не піде. Треба шось міняти. Короче, пішов на заслужений отдих (якщо можна так сказати).

Перший день моєї відпустки почався з того, що о 6.00 я прокинувся від сигналу будильника… кури на городі, віскас в дупу (хто не поняв, це я матюкався).

На автоматі одягнувся в уніформу юриста-котозавра, взяв документи… і тільки тоді згадав, що я ж в отпуску.

Ну, думаю, раз вже зібрався — поїду в офіс, підтягну хвости… Підтягував до самого вечора.

Вдома хотів почитати якийсь гарний детективчик, і випадково натрапив на новий законопроект про приватних детективів. Так і заснув. Ясно, що будильник не вимикав.

Ранок наступного дня почався знов о 6 (тут також мала бути нецензурна лайка). Але в офіс я не поїхав, залишився дома працювати — я ж в отпуску, як не як.

І знаєте шо — так усєрдно шукав нужну мені правову позицію ВС, шо аж знайшов… тільки на користь опонента. Розстроівся.

Подумав, що це розбило мені серце. Тоді згадав, що у юристів нема серця і заспокоївся.

Наступні три дні відпустки пройшли десь так само — в роботі. Але я, скажу вам чесно, відпочив. Тому що АдвоКотики так люблять свою роботу, що працюючи відпочивають. Трошки на…ів, але як романтично вийшло 😉

Всіх обняв,
Ваш АдвоКотик!