Німецький юрист зірвав джек-пот в грі “Як стати мільйонером”


35-річний юрист з Німеччини виграв головний приз в популяній телевікторині «Хто хоче стати мільйонером» – зірвав джек-пот в 1 млн євро.

Юрист з мерії Гамбурга Ян Штро став 11-м переможцем за всю історію німецької версії вікторини. Чоловік є пристрасним фанатом гри. Він не пропустив жодного з 1407 випусків з моменту виходу шоу в ефір у вересні 1999 року. Більше того, в підвалі свого приватного будинку юрист побудував копію декорацій телепрограми. У такій обстановці, з оригінальними звуковими ефектами він разом з друзями тренувався зосереджено відповідати на питання протягом майже 16 років. Паралельно знавець подавав заявки на участь в шоу, однак отримував відмови.

За збігом обставин удача посміхнулася йому в 20-му сезоні гри. Організатори з нагоди ювілею запросили вірного шанувальника в ефір, і чоловікові вдалося дістатися до головного «питання на мільйон». Фіналіст обрав правильну відповідь на питання, яка з чотирьох зазначених казок братів Грімм не почалась словами «Давним-давно».

Володар джек-поту заявив журналістам, що не стане звільнятися з роботи. Гроші він збирається витратити на новий костюм, турпоїздку в Австралію і на оновлення декорацій в підвалі. Окрім цього, юрист-щасливчик повідомив, що пожертвує частину призових на потреби благодійної організації з захисту чорних стрижів.

Джерело: legal.report

Фото: point.md