Йшлося про 50 євро: в результаті відрізані вуха, виколоті очі – підсудний біженець мовчить


Чоловік під час спору за борг в розмірі 50 євро, завдав своєму другові удари в шию двома ножами, потім відкусив обидві вушні раковини і встромив кулькову ручку в обидва очних яблука.

У процесі над жорстоким нанесенням каліцтв особі, що проходив в земельному суді в г.Ханау, обвинувачений на першому слуханні зберігав мовчання. Як повідомив його адвокат, двадцятирічний підсудний не хоче давати свідчення щодо звинувачень.

Чоловік, якого звинувачують у замаху на вбивство, під час суперечки в жовтні 2016 завдав на той момент 18-тирічному потерпілому удари в шию двома ножами. Потім, згідно зі звинуваченням, він відкусив жертві обидві вушні раковини і встромив кулькову ручку в обидва очних яблука. Потерпілий з того часу втратив зір і залишився на все життя сліпим.

Обидва чоловіки є біженцями і знайомі один з одним з притулку для біженців в Бад Зоден-Зальмюнстер. Зовсім недавно вони проживали в м. Шлюхтерні і були друзями. Злочин стався в квартирі жертви в жовтні 2016 р. Там і був заарештований підозрюваний у скоєнні злочину.

Прокуратура вважає, що передумовою спору став грошовий борг в розмірі 50 євро. Головуюча у справі суддя припускає тим часом, що мова могла йти про більшу суму. Вона прокоментувала це, як «виключно жорстокий і дивний злочин». На перше слухання жертва не з’явилася. Чоловік зник з установи для сліпих поблизу м. Вюрцбурга.

Джерело: msn nachrichten