У вересні стартує сертифікована програма “ІТ LAW” для юристів


Ти віриш, що ІТ – майбутнє України, але не уявляєш свого життя без законів та правових норм?

Долучайся до програми ІТ LAW і отримуй знання та навички, що допоможуть тобі перейти в найбільш динамічну та багатообіцяючу сферу бізнесу і зробити значний крок вперед у твоїй кар’єрі.

ІТ LAW – програма професійного розвитку №1 в Україні. Це спільний продукт флагмана юридичної освіти України — Києво-Могилянської Академії та Асоціації “ІТ Україна” для юристів, які хочуть спробувати себе в ІТ.

На учасників програми чекає 3 місяці навчання. Курс включає 6 тематичних модулів, по 2 дні кожен, із найактуальнішою інформацією щодо юридичної практики в ІТ.

Наші викладачі — найкращі практикуючі експерти, які готові ділитися своїм досвідом роботи з інноваційними компаніями.

Програма ІТ LAW забезпечить справді якісними знаннями, адже НаУКМА гарантує високу якість викладання, а Асоціація “ІТ Україна” попіклувалась про практичну цінність інформації. Всі викладачі пройшли спеціальну підготовку і на реальних кейсах розкажуть, що потрібно знати для роботи з ІТ бізнесом.

Комплексні знання, здобуті під час програми, дадуть можливість влаштуватися на роботу одразу після закінчення програми, а сертифікат стане доказом глибокої експертизи. Але і це ще не все. П’ять найкращих учасників програми отримають можливість пройти стажування в найбільших ІТ компаніях і, в перспективі, залишитися там працювати.

І це все на додачу до індивідуальних роздаткових матеріалів, проривних інсайтів від експертів міжнародного рівня та можливості нетворкінгу та установлення контактів зі спільнотою ІТ-юристів. Буде цікаво і пізнавально!

Початок програми: 14 вересня

Закінчення програми: 7 грудня

Місце проведення: м. Київ, вул. Волоська 8/5

Реєстрація та додаткова інформація за посиланням https://itlaw.ukma.edu.ua/.

А щоб завжди залишатися в курсі, слідкуй за новинами у ФБ https://www.facebook.com/itlawkmaitu